Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz...
fot. Łukasz Kaczanowski/Polska Press

Szukasz pracy? Wysyp ofert z hoteli i restauracji: nie śmieciówki, ale umowy na etat, a nawet benefity na zachętę. Sprawdź! [30.05.2022]

zdjęcie ilustracyjne

Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz cateringu najczęściej poszukiwani byli kucharze (35 proc. ofert), kelnerki i kelnerzy (21 proc. stanowisk), a także kierownicy zmiany (12 proc.) i barmani (10 proc.). Pojedyncze ofert dotyczyły m.in. cukierników (2 proc. rekrutacji). Hotelarze i właściciele innych obiektów noclegowych najczęściej szukali superwizorów (31 proc.), recepcjonistów (21 proc.), pokojówek (12 proc.) oraz specjalistów ds. sprzedaży i rezerwacji (6 proc.).

Zobacz również

Integracyjna spartakiada w Kluczborku. Na starcie stanęli uczestnicy z całego powiatu

NOWE
Integracyjna spartakiada w Kluczborku. Na starcie stanęli uczestnicy z całego powiatu

Wielki powrót do Unii Tarnów

NOWE
Wielki powrót do Unii Tarnów

Polecamy

Dzięki open source gospodarkę UE zasila nawet 400 mld zł

Dzięki open source gospodarkę UE zasila nawet 400 mld zł

Chełm. Trwają "Chełmskie spotkania z literaturą" w bibliotece

Chełm. Trwają "Chełmskie spotkania z literaturą" w bibliotece

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji