Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Pole Dance Show w Kielcach wystartował! Spektakularne występy [ZDJĘCIA]

Pole Dance Show w Kielcach wystartował! Spektakularne występy [ZDJĘCIA]

CBA prowadziło działania w spółce Bogdanka. Na razie nie będzie komentarza

CBA prowadziło działania w spółce Bogdanka. Na razie nie będzie komentarza

Polecamy

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Twoje dziecko może mieć kłopoty z nauką! Takie posiłki upośledzają pamięć

Twoje dziecko może mieć kłopoty z nauką! Takie posiłki upośledzają pamięć

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!