MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane fetą

Składniki:
- pieczarki,
- ser feta,
- orzechy włoskie,
- łyżeczka miodu,
- szczypiorek,
- łyżka jogurtu greckiego,
- masło,
- sól i pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane fetą?
1. Pieczarki podsmażyłam na maśle z obu stron, aż zrobiły się rumiane.
2. Fetę zblendowałam z jogurtem, solą i pieprzem. Dodałam pokruszone orzechy włoskie, miód i posiekany szczypiorek.
3. Pieczarki nafaszerowałam serową masą.

Zobacz również

Derby powiatu ropczycko-sędziszowskiego dla Błękitnych

Derby powiatu ropczycko-sędziszowskiego dla Błękitnych

Kibice Staru na finale z Czarnymi z efektowną oprawą. Byłeś? Znajdź się na zdjęciach!

Kibice Staru na finale z Czarnymi z efektowną oprawą. Byłeś? Znajdź się na zdjęciach!

Polecamy

Motocykliści spotkają się na zlocie nad zalewem Żółtańce

Motocykliści spotkają się na zlocie nad zalewem Żółtańce

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Rusza piąta edycja akcji „Otwórz się na pomoc”. Tym razem stawiamy na emocje!

Planujesz wakacje na Korfu? Sprawdź, co warto zobaczyć w Kerkyrze

Planujesz wakacje na Korfu? Sprawdź, co warto zobaczyć w Kerkyrze